Chakra / Regnbågs Mala

Chakra / Regnbågs Mala

CHAKRAMALA
Chakra Mala i Halvädelstenar

Längd: 45cm
Antal Pärlor: 108st
Pärlorstorlek: ca 8mm

Vad är en meditation Mala ?

En mala är en sträng av 108 pärlor med en pärla som toppmötet pärla kallas " Sumeru " .

Det är ett verktyg som används för att hålla dig på meditation . Malas är i allmänhet tillverkade av olika material såsom Tulsi ( basilika ) trä , sandelträ , Rudraksh frön eller kristall . Varje typ av material som har vissa egenskaper som subtilt påverkar det undermedvetna av utövaren .

Varför använder Mala ?

Meditation kan vara ganska knepigt praktiken, eftersom sinnet är som en stygg barn . Det ligger i sakens natur , tenderar sinnet att vandra under meditation . Om sådana energin är låg vid tiden för meditation , kan somna resultatet . Om energin är för hög, fantasy och distraktion bli barriärerna . Vid sådana tillfällen ger mala välbehövlig ankaret .

Mala pärlor flyttas i takt med andningen och mantrat , så att både - sömn samt överdriven mental distraktion - förhindras genom denna åtgärd på pärlorna .

För att bära :

En personlig mala är ett underbart tillbehör till meditation , som när den används regelbundet med en personlig mantra , absorberar vibrationerna i praktiken . Det blir som en nära vän eller en bekväm plagg !

Hur man använder ?

Mala är traditionellt hålls i höger hand och användas på två sätt -

I en metod , är mala hängande mellan tummen och ringen (tredje) finger. Den mellersta ( andra ) finger används för att rotera mala med en pärla mot sig själv med varje upprepning av mantrat .


Antal i lager: 5

295:-


Sök